dissabte, 29 de desembre del 2012

IDENTITAT I TERRITORI I PUBLICACIÓ DIGITAL

EL TERRITORI DE LA FELICITAT

Consistia en fer una exposició en parelles sobre un tema que volguessim relacionat amb "Identitat i Territori". Jo ho vaig fer amb l'Helena Insenser. Al principi, ens va costar una mica escollir el tema, però una vegada triat, com que a les dues ens va agradar molt, ens hi vam posar enseguida, ens vam compenetrar molt bé i vam fer vàries quedades per tal de paracticar-la. Vam fer-ho sobre "El territori de la felicitat", ja la felicitat és un sentiment molt bonic i és el sentiment més volgut per a tothom. Creiem que no tothom sap verdaderament el que és la feclicitat amb la qual cosa, vam voler posar uns exemples i explicar amb les nostres paraules que és el que nosaltres entenem per felicitat i com podem arribar a aquesta felicitat.

A l'hora de fer l'exposició, tant l'Helena com jo estàvem molt nervioses tot i que havíem practicat molt. Crec que ens va sortir bastant bé i un cop acabada vaig notar que el que havia intentat explicar, li havia arribat a la resta dels companys de la classe. A continuació explicaré què és per nosaltres la felicitat:








UN BON COMUNICADOR: ANTONI BASSAS


El dia 18, vam fer unes exposicions orals sobre un personatge conegut amb la finalitat de fer un seguiment a través del seu blog, el seu twitter, facebook, articles de diari, etc. De tal manera que al finalitzar l'exposició haviem de dir si creiem que era o no un bonc comunicador. Alguns dels comunicadors que van sortir a la classe són: L'Eduard Punset, en Puyal, l'Obama, etc.

L'exposició s'havia de fer en grups de 4 persones. Jo ho vaig fer am la Júlia, la Mireia Torrella i la Laia. Vam decidir fer a l'Antoni Basses, un periodista de Tv3 que actualment és corresponsal a Washington, però abans, havia fet el telenotícies de Tv3 i havia sigut el locutor de Catalunya ràdio.

Vam triar-lo ja quepensavem que era un bon comunicador, i que per tant, hi havien moltes raons per afirmar que ho és com per exemple:

És breu, concís, clar, té sentit de l'humor, fa pauses de tant en tant, es mostra tranquil i calmat i s'adequa a la situació comunicativa. A més a més, a l'hora d'escriure articles informatius, s'expressa de manera que sembla que expliqui una història, cosa que fa que el text sigui més entretingut. utilitza un vocabulari molt extens i cuidat, és a dir, paraules molt catalanes.

Aquesta tasca de recerca i seguiment continuat d'aquest comunicador per tal de després fer l'exposició era tant de l'assignatura de GITIC com la de COED, així com l'exposició d'identitat i territori.

Per fer l'exposició, ens vam ajudar d'un suport de les TIC, en aquest cas vam fer un prezi, utilitzant moltes eines que ens ha ensenyat en Jorge Coderch a l'assignatura de GITIC com per exemple captures de pantalla i "recortes". També, dins de la presentació hem afegit un víedo d'una entrevista que vam trobar del programa "El Convidat" presentat per Albert Om, on hem volgut plasmar el més important per mostrar que és un bon comunicador. En el mateix vídeo, també hem afegit alguna retransmissió de quan treballava a Catalunya Ràdio.

A continuació hi ha el prezi:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada