diumenge, 30 de desembre del 2012

CONCLUSIÓ

Avui, dono per finalitzat el meu blog que he anat actualitzan al llarg del semestre. Ha comprès les dues assignatures de Processos i Contextos Educatius II, que són COED ( Comunicació Oral, Escrita i Digital) i GITIC ( Gestió de la informació i TIC ).

Cal dir que al principi de semestre, quan vam començar les primeres classes, trobava que eren dues assignatures una mica estranyes. Pel que fa a GITIC, creia que era ua assignatura sense gaire sentit ja que en Jorge ens ensenyava coses que molts ja coneixiem, com per exemple a utilitzar el Twitter. Tot i així a mesura que van anar passan es dies i vam tenir la oportunitat de fer mes classes, li vaig trobar el sentit, que no només era aprendre a utilitzar les noves tecnologies i eines que no conexíem per la futura professió de mestres a l'hora d'ensenyar als nostres alumnes, sinó que també és una assignatura on comprèns tot allò que els nens poden aprendre utilitzant les TIC.

Pel que fa a COED, he trobat que és una assignatura molt interessant i esscencial per la nostra futura professió i també mol útil per a la vida diàia, ja que bàsicament hem après a parlar bé en públic a partir del llibre que am haver de llegir i el seu treball corresponent, fen exposicions orals com la recitació del poema. A escriure a partir de les diverses descripcions. A escltar, i també a llegir.
Trobo que ha sigut una assignatura molt dinàmica que a la vegada ens ha ajudat a tots a perdre la vergonya, a gesticular, a conèixen's més, etc.

Tot i que són dues assignatures diferents, al estar dins d'un mateix mòdul, hi han dues exposicions orals que són la d'identitat i territori i la de publicació digital, que es van fer per a les dues assignatures. El que deiem a l'exposició era valorat més específicament a l'assignatura de COED, i el suport que utilitzavem per fer-les era el que es valorava a l'assgnatura de GITIC.

Com ja he dit, he après al llarg de tot el semestre moltes coses de les dues assignatures. Però sobretot, aquestes dues assignatures m'han servit per començar a endinssar-me dins de la meva futura professió: ser mestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada